banner171

GOP STANDINA BÜYÜK İLGİ…

Kas-Der tarafından 21-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve büyük ilgi gören 4. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri sona erdi. 4 gün süren etkinliklerde Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin tanıtım standı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Tanıtım günlerine katılan vatandaşlar GOP Belediye standında tanıtımı yapılan ‘2023’e 12 kala 12 Proje’ başlıklı çalışmanın içinde yer alan çağdaş projeleri de tanıma fırsatı buldular.

GOP STANDINA BÜYÜK İLGİ…

 

GOP STANDINA BÜYÜK İLGİ…

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Feshane’de düzenlenen bu etkinliğin, Kastamonu’nun kültürünün, geleneklerinin, tarihinin, doğal zenginliklerinin ve mutfağının İstanbul’da tanınma fırsatı bulması açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Mavinin ve yeşilin tüm güzelliklerinin bahşedildiği Kastamonu’nun en büyük değerlerinden birisi de hiç şüphesiz örf, adet ve sofra kültürlerinin zenginliğidir. Kastamonulular bu şerefli ülkenin hangi coğrafyasında yaşarlarsa yaşasınlar bu zenginliklerini korumuş ve hep sahip çıkmışlardır’’dedi.

 

Kas-Der tarafından düzenlenen, dört gün süren ve büyük ilgi gören 4. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri sona erdi. Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği, eğlence ve tanıtım standlarıyla renkli anların yaşandığı Tanıtım Günleri’nde Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin açtığı tanıtım standı büyük ilgi gördü. Standta kurulu dev ekranlarda belediyece planlanan büyük projelerin tanıtımı yapılırken, büyük değişim geçiren ilçede gerçekleştirilen çalışmalara da yer verildi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol etkinlik alanını dört gün boyunca ziyaret ederek standları gezdi ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

 

4. Kastamonu Tanıtım Günleri’nin son gününde Kastamonu Şenpazar  Belediye Başkanı Suat Saygın tarafından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a bir teşekkür plaketi verildi.

                           


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153