Cumhuriyet ve Sözcü Erdoğan'dan özür diledi

Siyaset 24.10.2015 - 15:09, Güncelleme: 24.10.2015 - 15:09 1577+ kez okundu.
 

Cumhuriyet ve Sözcü Erdoğan'dan özür diledi

Sözcü gazetesinden Emin Çölaşan ve Cumhuriyet gazetesinden de Özgür Mumcu bugünkü köşelerinde daha önceki yazılarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri gerekçesiyle tekzip yayınladı.
  Sözcü gazetesinden Emin Çölaşan ve Cumhuriyet gazetesinden de Özgür Mumcu bugünkü köşelerinde daha önceki yazılarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri gerekçesiyle tekzip yayınladı. Halk tarafından seçilmiş olan ilk Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan hakkınd iftira ve ithamlara ara vermeden devem eden Cumhuriyet ve Sözcü gazetesi özür dilemek zorunda kaldı. Sözcü gaztesinin tekzibi internet adreslerinde yayınlamamaları sosyal medyada tepki topladı. SÖZCÜ YAZARI BEKİR COŞKUN'DAN ERDOĞAN VE SEÇMENE AĞIR HAKARET Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerinde yayınlanan tekzipte şu ifadelere yer verildi; BU İFTİRAFLARIN HEDEFİ... Özellikle Müvekkilime karşı yürütülen kirli savaşta her yolu meşru sayan, yalan ve iftirada birbiri ile yarışan sözde gazetelerin bu iddiaları, yürüttükleri psikolojik savaşın bir parçasıdır.  Müvekkilimi yıpratmaya yönelik mezkûr asılsız, haksız ve gerçek dışı itham ve iddialar tamamen kasıtlı ve su-i maksatlıdır. Bu paylaşımlarla Müvekkilim toplumun kin ve nefret duygularına maruz bırakılmak istenmektedir.  Hukuk, basın ahlakı ve vicdanın olmadığı bu iftiranın hedefi herkesçe malumdur. Müvekkillerime karşı yayınlanan bu kin ve nefret yazısının arka planındaki kirli düşünceleri ve hesapları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. CUMHURİYET YİNE TEKZİP YAYINLADI!
Sözcü gazetesinden Emin Çölaşan ve Cumhuriyet gazetesinden de Özgür Mumcu bugünkü köşelerinde daha önceki yazılarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri gerekçesiyle tekzip yayınladı.
 

 gazetesinden Emin Çölaşan ve nden de Özgür Mumcu bugünkü köşelerinde daha önceki yazılarında Cumhurbaşkanı 'a hakaret ettikleri gerekçesiyle tekzip yayınladı.

Halk tarafından seçilmiş olan ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip hakkınd iftira ve ithamlara ara vermeden devem eden Cumhuriyet ve  gazetesi özür dilemek zorunda kaldı. Sözcü gaztesinin tekzibi internet adreslerinde yayınlamamaları sosyal medyada tepki topladı.

SÖZCÜ YAZARI BEKİR COŞKUN'DAN ERDOĞAN VE SEÇMENE AĞIR HAKARET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerinde yayınlanan tekzipte şu ifadelere yer verildi;

BU İFTİRAFLARIN HEDEFİ...

Özellikle Müvekkilime karşı yürütülen kirli savaşta her yolu meşru sayan, yalan ve iftirada birbiri ile yarışan sözde gazetelerin bu iddiaları, yürüttükleri psikolojik savaşın bir parçasıdır. 

Müvekkilimi yıpratmaya yönelik mezkûr asılsız, haksız ve gerçek dışı itham ve iddialar tamamen kasıtlı ve su-i maksatlıdır. Bu paylaşımlarla Müvekkilim toplumun kin ve nefret duygularına maruz bırakılmak istenmektedir. 

Hukuk, basın ahlakı ve vicdanın olmadığı bu iftiranın hedefi herkesçe malumdur. Müvekkillerime karşı yayınlanan bu kin ve nefret yazısının arka planındaki kirli düşünceleri ve hesapları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

CUMHURİYET YİNE TEKZİP YAYINLADI!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.