Demirtaş PKK'lıların evine taziye ziyaretine gitti

Güncel 07.10.2015 - 18:37, Güncelleme: 07.10.2015 - 18:37 969+ kez okundu.
 

Demirtaş PKK'lıların evine taziye ziyaretine gitti

Selahattin Demirtaş, önceki gün polisle çatışırken ölen 2 PKK'lının taziye ziyaretinde "Şehit polislerin taziyesine de gideriz" dedi.
 HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve HDP Diyarbakır milletvekilleri ile Diyarbakır’da önceki gün çıkan çatışmada ölen YDGH'li Rezan Kaya ile Ömer Koç’un taziyesine katıldı. HENDEK KAZMAYA ÇALIŞIRKEN ÖLDÜLER YDG-H'liler, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bazı sokak girişlerine hendek kazmaya çalışırken hendekleri kapatmaya gelen polislerle yaşanan çatışmada ölmüşlerdi. "ŞEHİT TAZİYESİNE DE GİDERİZ" PKK'lıların taziye evinde ölenler için dua ettikten sonra açıklama yapan HDP Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş, çatışmalarda şehit olan asker ve polis taziyelerine de uygun koşullar olması halinde katılacaklarını ve katılmak istediklerini de söyledi. Demirtaş, "Bu savaşta evladını yitirmiş herkese Allah’tan sabır diliyor, rahmet diliyorum. Bu acılar, ortak acılarımızdır" diye konuştu. "DEVLET BURADA KARAKOLDAN İBARET" Ak Parti’nin bölgede silindiğini, sıfırlandığını belirten Demirtaş, "AKP’nin Diyarbakır’da aldığı zar zor bir tane milletvekili var. Onun dışında AKP’nin burada hiç bir şeyi yok. Devlet burada sadece karakoldan ibaret. Başka hiç bir temsiliyeti yok. Yitirmiş durumdalar. Tek bir seçilmişleri kalmadı. AKP’nin burada siyasi olarak hiç bir karşılığı kalmadı. Neyle ayakta duruyor, Ankara’dan gönderdiği özel infaz timleriyle burada ayaktadır" dedi.
Selahattin Demirtaş, önceki gün polisle çatışırken ölen 2 PKK'lının taziye ziyaretinde "Şehit polislerin taziyesine de gideriz" dedi.
 HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve HDP Diyarbakır milletvekilleri ile Diyarbakır’da önceki gün çıkan çatışmada ölen YDGH'li Rezan Kaya ile Ömer Koç’un taziyesine katıldı.
HENDEK KAZMAYA ÇALIŞIRKEN ÖLDÜLER

YDG-H'liler, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bazı sokak girişlerine hendek kazmaya çalışırken hendekleri kapatmaya gelen polislerle yaşanan çatışmada ölmüşlerdi.

"ŞEHİT TAZİYESİNE DE GİDERİZ"

PKK'lıların taziye evinde ölenler için dua ettikten sonra açıklama yapan HDP Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş, çatışmalarda şehit olan asker ve polis taziyelerine de uygun koşullar olması halinde katılacaklarını ve katılmak istediklerini de söyledi.

Demirtaş, "Bu savaşta evladını yitirmiş herkese Allah’tan sabır diliyor, rahmet diliyorum. Bu acılar, ortak acılarımızdır" diye konuştu.

"DEVLET BURADA KARAKOLDAN İBARET"

Ak Parti’nin bölgede silindiğini, sıfırlandığını belirten Demirtaş, "AKP’nin Diyarbakır’da aldığı zar zor bir tane milletvekili var. Onun dışında AKP’nin burada hiç bir şeyi yok. Devlet burada sadece karakoldan ibaret. Başka hiç bir temsiliyeti yok. Yitirmiş durumdalar. Tek bir seçilmişleri kalmadı. AKP’nin burada siyasi olarak hiç bir karşılığı kalmadı. Neyle ayakta duruyor, Ankara’dan gönderdiği özel infaz timleriyle burada ayaktadır" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami chat islami sohbetler islami sohbet giftcardmall/mygift