Ebru Gündeş 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Magazin 15.01.2020 - 16:25, Güncelleme: 15.01.2020 - 16:25 1724+ kez okundu.
 

Ebru Gündeş 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Şarkıcı Ebru Gündeş, Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı.
 Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa'nın haberine göre; 180 derece Boğaz manzaralı yalıda 9 yaşındaki kızı Alara ile birlikte yaşayan Gündeş, başka bir semte taşınacak. Yıllar önce 25 milyon TL'ye alınan yalıyı boşaltmaya hazırlanan Ebru Gündeş, rotayı Kemerburgaz'a çevirdi. Gündeş'in orman içindeki yeni villasının değeri ise yaklaşık 13 milyon TL.
Şarkıcı Ebru Gündeş, Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı.
 Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa'nın haberine göre; 180 derece Boğaz manzaralı yalıda 9 yaşındaki kızı Alara ile birlikte yaşayan Gündeş, başka bir semte taşınacak.
Yıllar önce 25 milyon TL'ye alınan yalıyı boşaltmaya hazırlanan Ebru Gündeş, rotayı Kemerburgaz'a çevirdi.

Gündeş'in orman içindeki yeni villasının değeri ise yaklaşık 13 milyon TL.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.