Erdoğan: Barış diyenler hastane bombalıyor

Güncel 25.10.2015 - 00:58, Güncelleme: 25.10.2015 - 00:58 1915+ kez okundu.
 

Erdoğan: Barış diyenler hastane bombalıyor

Erdoğan: Barış diyenler hastane bombalıyor
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröristlerin hastaneye bombalı saldırısına ilişkin 'Barış diyenler hastane bombalıyor.' dedi. Erdoğan, terör örgütü PKK'nın Şemdinli'deki hastaneye düzenlediği bombalı saldırıya değindi. Erdoğan, barış diyenlerin hastane bombaladığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları; BARIŞ DİYENLER HASTANE BOMBALAR MI "Analarının kucağından, baba ocağından koparıp aldıkları 16, 17, 18 yaşındaki gençleri, kendi şahsi hırsları, kendi ikballeri, kendi kanlı iktidarları için korkakça, alçakça ön saflara sürdüler. Kadınları sürdüler ön saflara. Onları göz göre göre ölüme yolladılar. Asla kazanamayacakları terör eylemlerinde bölgenin gençlerini bir piyon gibi hem cinayet işlemeye hem de ölmeye, yani intihara gönderdiler. Göndermeye de devam ediyorlar. Şu son saldırılar, şu son eylemler, terör örgütünün nasıl bir maşa olduğunu, nasıl bir taşeron olduğunu, Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanların tetikçiliğini yaptığını şüpheye mahal bırakmadan ispat etmiştir." GERÇEKTEN BARIŞ DİYENLER HASTANE BOMBALAR MI "Bunlar barış diyor. Sakın inanmayın. Bunları barış diyor, hastane ve okulları bombalamakla suretiyle barış mı olur? Gerçekten barış diyen, otobüsleri, TIR'ları ateşe veriri mi. Barış diyenler hastaneyi bombalar mı. Barış barış diyorlar, hastane bombalıyorlar. Barış diyenler kargaşa yaratır mı."
Erdoğan: Barış diyenler hastane bombalıyor
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröristlerin hastaneye bombalı saldırısına ilişkin 'Barış diyenler hastane bombalıyor.' dedi.
Erdoğan, terör örgütü PKK'nın Şemdinli'deki hastaneye düzenlediği bombalı saldırıya değindi. Erdoğan, barış diyenlerin hastane bombaladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

BARIŞ DİYENLER HASTANE BOMBALAR MI

"Analarının kucağından, baba ocağından koparıp aldıkları 16, 17, 18 yaşındaki gençleri, kendi şahsi hırsları, kendi ikballeri, kendi kanlı iktidarları için korkakça, alçakça ön saflara sürdüler. Kadınları sürdüler ön saflara. Onları göz göre göre ölüme yolladılar. Asla kazanamayacakları terör eylemlerinde bölgenin gençlerini bir piyon gibi hem cinayet işlemeye hem de ölmeye, yani intihara gönderdiler. Göndermeye de devam ediyorlar. Şu son saldırılar, şu son eylemler, terör örgütünün nasıl bir maşa olduğunu, nasıl bir taşeron olduğunu, Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanların tetikçiliğini yaptığını şüpheye mahal bırakmadan ispat etmiştir."

GERÇEKTEN BARIŞ DİYENLER HASTANE BOMBALAR MI

"Bunlar barış diyor. Sakın inanmayın. Bunları barış diyor, hastane ve okulları bombalamakla suretiyle barış mı olur? Gerçekten barış diyen, otobüsleri, TIR'ları ateşe veriri mi. Barış diyenler hastaneyi bombalar mı. Barış barış diyorlar, hastane bombalıyorlar. Barış diyenler kargaşa yaratır mı."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.