Erdoğan, Sultangazi'de kendisine el sallayan aileyi ziyaret etti

Sultangazi 16.05.2015 - 17:34, Güncelleme: 16.05.2015 - 17:34 3185+ kez okundu.
 

Erdoğan, Sultangazi'de kendisine el sallayan aileyi ziyaret etti

Sultangazi'de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkondan kendisine el sallayan bir aileyi ziyaret etti.
  Sultangazi'de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkondan kendisine el sallayan bir aileyi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan evden ayrılırken bir ayakkabı tasarımcısı, üzerinde Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu bir çift krampon hediye etti. Haber: Ümit TÜRK - Kamera: Yaşar KAÇMAZ İstanbul / DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan'ın konuşması sırasında meydanda dev bir Türk bayrağı açıldı. Törenin ardından açılış kurdelesini kesen Erdoğan, burada kendisini dinelemeye gelenlere satranç takımı dağıttı. Tören sonunda yapılan anonsta Erdoğan'ın 30 Mayıs'ta Yenikapı'da Fetih şölenine katılacağı belirtilerek vatandaşlara çağrıda bulunuldu. Daha sonra tören alanından ayrılan Erdoğan, kendisine balkondan el sallayarak davet eden Emine Akyıldız'ın evine ziyaret etti. Yaklaşık yarım saat kendisini davet eden Akyıldız ailesinin evinde kalan Erdoğan, sohbet edip, ikram edilen ayranı içti. Erdoğan'ı balkondan evine davet eden Emine Akyıldız, Erdoğan'ın ziyaretini anlattı. Kendilerinin el sallaması üzerine evlerini ziyaret ettiğini belirten Akyıldız, "Allah razı olsun geldi. Buradaki koltuğa oturdu. Şimdi oturduğu bu koltuğa kimseyi koymuyorum. Çocuklarıma belediyeden bir iş vermelerini istedim. Gelinlerim iş istedi. Bir de ben 60 yaşına geldim, bana da biraz aylık vermesini istedim. Vereceğim dedi" diye konuştu. ERDOĞAN İÇİN KRAMPON TASARLADI Ev ziyaretinin ardından binadan ayrılan Erdoğan'a, ayakkabı tasarımcısı Emre Kahraman, kendisi için tasarladığı kramponu hediye etti. Ayakkabıyı alan ve aynı ayakkabıdan bir tekini de Emre Kahraman için imzalayan Erdoğan, Sultangazi'den ayrıldı. Ayakkabı tasarımcısı Kahraman, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün Sultangazi'ye geldi. Ben kendisini çok sevdiğim için ona özel bir çift ayakkabı tasarladım. Kendisine hediye ettim aynı zamanda imzasını da aldım. Çok beğendi, çok teşekkür etti" dedi. Kahraman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sultangazi'nin spor ayakkabı üretiminde önemli bir yere sahip olduğunu söylediğini belirten Kahraman, Erdoğan'dan ayakkabı üreticiliği konusunda Sultangazi'ye destek vermelerini istediğini söyledi.
Sultangazi'de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkondan kendisine el sallayan bir aileyi ziyaret etti.
  Sultangazi'de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkondan kendisine el sallayan bir aileyi ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan evden ayrılırken bir ayakkabı tasarımcısı, üzerinde Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu bir çift krampon hediye etti.

Haber: Ümit TÜRK - Kamera: Yaşar KAÇMAZ İstanbul / DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan'ın konuşması sırasında meydanda dev bir Türk bayrağı açıldı. Törenin ardından açılış kurdelesini kesen Erdoğan, burada kendisini dinelemeye gelenlere satranç takımı dağıttı.

Tören sonunda yapılan anonsta Erdoğan'ın 30 Mayıs'ta Yenikapı'da Fetih şölenine katılacağı belirtilerek vatandaşlara çağrıda bulunuldu.


Daha sonra tören alanından ayrılan Erdoğan, kendisine balkondan el sallayarak davet eden Emine Akyıldız'ın evine ziyaret etti. Yaklaşık yarım saat kendisini davet eden Akyıldız ailesinin evinde kalan Erdoğan, sohbet edip, ikram edilen ayranı içti. Erdoğan'ı balkondan evine davet eden Emine Akyıldız, Erdoğan'ın ziyaretini anlattı. Kendilerinin el sallaması üzerine evlerini ziyaret ettiğini belirten Akyıldız, "Allah razı olsun geldi. Buradaki koltuğa oturdu. Şimdi oturduğu bu koltuğa kimseyi koymuyorum. Çocuklarıma belediyeden bir iş vermelerini istedim. Gelinlerim iş istedi. Bir de ben 60 yaşına geldim, bana da biraz aylık vermesini istedim. Vereceğim dedi" diye konuştu.

ERDOĞAN İÇİN KRAMPON TASARLADI

Ev ziyaretinin ardından binadan ayrılan Erdoğan'a, ayakkabı tasarımcısı Emre Kahraman, kendisi için tasarladığı kramponu hediye etti. Ayakkabıyı alan ve aynı ayakkabıdan bir tekini de Emre Kahraman için imzalayan Erdoğan, Sultangazi'den ayrıldı. Ayakkabı tasarımcısı Kahraman, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün Sultangazi'ye geldi. Ben kendisini çok sevdiğim için ona özel bir çift ayakkabı tasarladım. Kendisine hediye ettim aynı zamanda imzasını da aldım. Çok beğendi, çok teşekkür etti" dedi. Kahraman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sultangazi'nin spor ayakkabı üretiminde önemli bir yere sahip olduğunu söylediğini belirten Kahraman, Erdoğan'dan ayakkabı üreticiliği konusunda Sultangazi'ye destek vermelerini istediğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.