Erdoğan'dan olay Beyaz ve akademisyen tepkisi!

Siyaset 14.01.2016 - 13:48, Güncelleme: 14.01.2016 - 13:48 1833+ kez okundu.
 

Erdoğan'dan olay Beyaz ve akademisyen tepkisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da PKK'nın yaptığı bombalı saldırı ve akademisyenlerin bildirisi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesini eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "Kamu- Özel Sektör Tarafından Tamamlanan 99 Baraj ve Hidroelektrik Santrali'nin Toplu Açılış Töreni"ne katıldı. Diyarbakır Çınar'da PKK tarafından yapılan bomba saldırı hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çınar saldırısı dahi tek başına terörün ve terör karşısında haysiyetli bir duruş sergilemeyenlerin alçak, ahlaksız, karanlık yüzünü göstermeye yeter" dedi. "SÖZDE AYDINDAN İZİN ALARAK MI YÖNETECEĞİZ" Erdoğan konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Biz, 780 bin kilometrekarelik bu vatan topraklarını, 78 milyon vatandaşımızı, bu bin 100 tane sözde aydından izin alarak, icazet alarak mı yöneteceğiz? Biz, izni ve görevi milletten aldık. Şimdi de milletin bize verdiği yetkiyi kullanıyoruz, bunu sonuna kadar da kullanacağız." "KAZMA KÜREK AL, SENDE HENDEK AÇIVER" Kılıçdaroğlu: Sende yürek yok mu Beyaz! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyaz Show'da Ayşe Çelik isimli öğretmenin sözlerine karşılık özür dileyen Beyazıt Öztürk'ü hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu eleştirerek, "Ana muhalefet partisinin genel başkanı çıkıyor, terör örgütünün propagandasına alet olmasından duyduğu pişmanlığı dile getiren bir televizyon programcısını 'dik duramadın' diye eleştiriyor. Bu genel başkana göre o televizyon programcısı bu durumdan üzüntü duymak bir yana, aynı tavrını sürdürmeli, yani terör örgütünün propagandasına devam etmeliymiş, öyle diyor genel başkan. Biliyorsunuz aynı zat daha önce hendekçi teröristleri de arkadaşı olarak ilan etmişti. Beyefendi bir kazma kürek de sen eline al, sen de git orada hendek açıver." dedi. Beyaz PKK propagandası için özür diledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da PKK'nın yaptığı bombalı saldırı ve akademisyenlerin bildirisi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesini eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "Kamu- Özel Sektör Tarafından Tamamlanan 99 Baraj ve Hidroelektrik Santrali'nin Toplu Açılış Töreni"ne katıldı.
Diyarbakır Çınar'da PKK tarafından yapılan bomba saldırı hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çınar saldırısı dahi tek başına terörün ve terör karşısında haysiyetli bir duruş sergilemeyenlerin alçak, ahlaksız, karanlık yüzünü göstermeye yeter" dedi.
"SÖZDE AYDINDAN İZİN ALARAK MI YÖNETECEĞİZ"

Erdoğan konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:
"Biz, 780 bin kilometrekarelik bu vatan topraklarını, 78 milyon vatandaşımızı, bu bin 100 tane sözde aydından izin alarak, icazet alarak mı yöneteceğiz? Biz, izni ve görevi milletten aldık. Şimdi de milletin bize verdiği yetkiyi kullanıyoruz, bunu sonuna kadar da kullanacağız."

"KAZMA KÜREK AL, SENDE HENDEK AÇIVER"


Kılıçdaroğlu: Sende yürek yok mu Beyaz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyaz Show'da Ayşe Çelik isimli öğretmenin sözlerine karşılık özür dileyen Beyazıt Öztürk'ü hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu eleştirerek, "Ana muhalefet partisinin genel başkanı çıkıyor, terör örgütünün propagandasına alet olmasından duyduğu pişmanlığı dile getiren bir televizyon programcısını 'dik duramadın' diye eleştiriyor. Bu genel başkana göre o televizyon programcısı bu durumdan üzüntü duymak bir yana, aynı tavrını sürdürmeli, yani terör örgütünün propagandasına devam etmeliymiş, öyle diyor genel başkan. Biliyorsunuz aynı zat daha önce hendekçi teröristleri de arkadaşı olarak ilan etmişti. Beyefendi bir kazma kürek de sen eline al, sen de git orada hendek açıver." dedi.

Beyaz PKK propagandası için özür diledi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.