İstanbul için kritik uyarı!

İstanbul 06.01.2016 - 22:55, Güncelleme: 06.01.2016 - 22:55 2192+ kez okundu.
 

İstanbul için kritik uyarı!

İstanbul için kritik uyarı!
 İGDAŞ İstanbul için şiddetli lodos uyarısında bulundu. İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada, “Bacaların sızdırmazlığı ve çekişi mutlaka kontrol ettirilmelidir. Cihazların bulunduğu mekandaki hava alışverişini sağlayan menfezlerin kesinlikle kapatılmaması gerekmektedir” denildi. İGDAŞ VATANDAŞLARI UYARDI İstanbul'da etkili olması beklenen kuvvetli lodos sebebiyle İGDAŞ, vatandaşları karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı. İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: KUVVETLİ LODOS UYARISI “Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bugün akşam saatlerinden itibaren İstanbul genelinde kuvvetli lodos etkili olacaktır. Lodosun, perşembe gününden itibaren etkisini artırarak fırtınaya dönmesi beklenmektedir. Rüzgarın etkisi ile oluşabilecek karbonmonoksit (baca gazı) zehirlenmelerine karşı bacalı doğal gaz cihazı kullanıcılarının, cihazlarını kullanırken dikkatli olmaları gerekmektedir. Bacaların sızdırmazlığı ve çekişi mutlaka kontrol ettirilmelidir. Ayrıca doğal gaz kullanıcılarının kombi, soba, şofben gibi yakıcı cihazların bulunduğu mekanda yatmamaları da önem arz etmektedir. Cihazların bulunduğu mekândaki hava alışverişini sağlayan menfezlerin de kesinlikle kapatılmaması gerekmektedir.”  
İstanbul için kritik uyarı!
 İGDAŞ İstanbul için şiddetli lodos uyarısında bulundu.
İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada, “Bacaların sızdırmazlığı ve çekişi mutlaka kontrol ettirilmelidir. Cihazların bulunduğu mekandaki hava alışverişini sağlayan menfezlerin kesinlikle kapatılmaması gerekmektedir” denildi.

İGDAŞ VATANDAŞLARI UYARDI

İstanbul'da etkili olması beklenen kuvvetli lodos sebebiyle İGDAŞ, vatandaşları karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı. İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

KUVVETLİ LODOS UYARISI

“Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bugün akşam saatlerinden itibaren İstanbul genelinde kuvvetli lodos etkili olacaktır. Lodosun, perşembe gününden itibaren etkisini artırarak fırtınaya dönmesi beklenmektedir. Rüzgarın etkisi ile oluşabilecek karbonmonoksit (baca gazı) zehirlenmelerine karşı bacalı doğal gaz cihazı kullanıcılarının, cihazlarını kullanırken dikkatli olmaları gerekmektedir. Bacaların sızdırmazlığı ve çekişi mutlaka kontrol ettirilmelidir. Ayrıca doğal gaz kullanıcılarının kombi, soba, şofben gibi yakıcı cihazların bulunduğu mekanda yatmamaları da önem arz etmektedir. Cihazların bulunduğu mekândaki hava alışverişini sağlayan menfezlerin de kesinlikle kapatılmaması gerekmektedir.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.