Melih Gökçek ve Arınç hakkında soruşturma!

Siyaset 24.03.2015 - 18:46, Güncelleme: 24.03.2015 - 18:46 3477+ kez okundu.
 

Melih Gökçek ve Arınç hakkında soruşturma!

Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasındaki tartışmaya ilişkin yapılan suç duyuruları savcılığı harekete geçirdi. Suç duyurularını işleme alan savcılık, inceleme başlattı.
 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında yapılan suç duyurularını işleme koydu.  MELİH GÖKÇEK ARINÇ'I İSTİFAYA ÇAĞIRDI Melih Gökçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada; Erdoğan'ın izleme heyeti açıklamasına yönelik sözlerini eleştirdiği Arınç'ı"paralel yapı"nın talimatıyla hareket etmekle suçlamış ve istifaya çağırmıştı. ARINÇ: GÖKÇEK ANKARAYI SATTI Bakanlar Kurulu'nun ardından düzenlenen basın toplantısında istifa çağrısına sert bir yanıt veren Bülent Arınç ise Gökçek'in"Görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değil; oy isterken paralel yapının kucağına oturdu Ankara'yı parsel parsel sattı" ifadelerini kullanmıştı. 'HAYSİYETLİ BİR İNSAN DEĞİL' Şu anda hükümet sözcüsüyüm, benim görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değildir. Ben bugüne kadar bu koltuğa zamkla yapışmış bir insan değilim. Onun istediği noktaya ben çoktan gelmişimdir. Melih Gökçek de Arınç'ın bu ifadelerine "Partinin başına hep dert oldun, hesap sormayan namerttir" ifadeleriyle karşılık vermişti. Karşılıklı yapılan bu sert açıklamalar, kamuoyunda yankı bulmuş ve olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunanlar olmuştu. 
Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasındaki tartışmaya ilişkin yapılan suç duyuruları savcılığı harekete geçirdi. Suç duyurularını işleme alan savcılık, inceleme başlattı.
 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında yapılan suç duyurularını işleme koydu. 

MELİH GÖKÇEK ARINÇ'I İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Melih Gökçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada; Erdoğan'ın izleme heyeti açıklamasına yönelik sözlerini eleştirdiği Arınç'ı"paralel yapı"nın talimatıyla hareket etmekle suçlamış ve istifaya çağırmıştı.

ARINÇ: GÖKÇEK ANKARAYI SATTI

Bakanlar Kurulu'nun ardından düzenlenen basın toplantısında istifa çağrısına sert bir yanıt veren Bülent Arınç ise Gökçek'in"Görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değil; oy isterken paralel yapının kucağına oturdu
Ankara'yı parsel parsel sattı" 
ifadelerini kullanmıştı.

'HAYSİYETLİ BİR İNSAN DEĞİL'

Şu anda hükümet sözcüsüyüm, benim görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değildir. Ben bugüne kadar bu koltuğa zamkla yapışmış bir insan değilim. Onun istediği noktaya ben çoktan gelmişimdir.

Melih Gökçek de Arınç'ın bu ifadelerine "Partinin başına hep dert oldun, hesap sormayan namerttir" ifadeleriyle karşılık vermişti.

Karşılıklı yapılan bu sert açıklamalar, kamuoyunda yankı bulmuş ve olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunanlar olmuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.