MİLLİYET: HAC BU SENE KURBAN'A DENK GELDİ

Güncel 21.08.2013 - 13:38, Güncelleme: 21.08.2013 - 13:38 2155+ kez okundu.
 

MİLLİYET: HAC BU SENE KURBAN'A DENK GELDİ

Geçtiğimiz yıllarda da yapılan ve o günden bu yana merkez medyanın din cehaletine dikkat çekmek için hatırlatılan o hataya bu yıl, Milliyet düştü.
  Geçtiğimiz yıllarda da yapılan ve o günden bu yana merkez medyanın din cehaletine dikkat çekmek için hatırlatılan o hataya bu yıl, Milliyet düştü. Milliyet bugün Kurban Bayramı ile ilgili haberinde, "2013 Kurban Bayramı - Hac Bu Sene Kurban'a Denk Geldi (2013 Hacı Adayları)" başlığını kullandı. Şanlıurfa İl Müftü Vekili Ramazan Aslan'ın yaptığı yazılı açıklamayı yayınlayan gazete, haberin başlığında Haccın 'bu sene' Kurban Bayramı'na 'denk geldiğine' (!) dikkat çekti. Haberin başlığını görenler, bunun bir şaka olduğunu düşünse de metinde başlık ile ilgili bir açıklama bulunmayınca Milliyet'in yine o bildik hataya düştüğü ortaya çıktı. Bu ifade, Hac bu sene Kurban'a denk geldi, geçtiğimiz yıllarda da kullanılmış ve o günden bu yana da bazı medyanın din cehaletini işaret etmek için zaman zaman hatırlatılmıştı. İşte, Milliyet'in o haberi:  
Geçtiğimiz yıllarda da yapılan ve o günden bu yana merkez medyanın din cehaletine dikkat çekmek için hatırlatılan o hataya bu yıl, Milliyet düştü.
 

Geçtiğimiz yıllarda da yapılan ve o günden bu yana merkez medyanın din cehaletine dikkat çekmek için hatırlatılan o hataya bu yıl, Milliyet düştü.

Milliyet bugün Kurban Bayramı ile ilgili haberinde, "2013 Kurban Bayramı - Hac Bu Sene Kurban'a Denk Geldi (2013 Hacı Adayları)" başlığını kullandı.

Şanlıurfa İl Müftü Vekili Ramazan Aslan'ın yaptığı yazılı açıklamayı yayınlayan gazete, haberin başlığında Haccın 'bu sene' Kurban Bayramı'na 'denk geldiğine' (!) dikkat çekti. Haberin başlığını görenler, bunun bir şaka olduğunu düşünse de metinde başlık ile ilgili bir açıklama bulunmayınca Milliyet'in yine o bildik hataya düştüğü ortaya çıktı.

Bu ifade, Hac bu sene Kurban'a denk geldi, geçtiğimiz yıllarda da kullanılmış ve o günden bu yana da bazı medyanın din cehaletini işaret etmek için zaman zaman hatırlatılmıştı.

İşte, Milliyet'in o haberi:

 

milliyet-002.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.