Sultangazi Kent Ormanlarında Çinli Konuklar

Sultangazi 25.07.2013 - 09:46, Güncelleme: 25.07.2013 - 09:46 1745+ kez okundu.
 

Sultangazi Kent Ormanlarında Çinli Konuklar

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın konuğu olarak Sultangazi’ye gelen Çinli heyet Sultangazi Kent Ormanlarına hayran kaldı.
  Çin’in başkenti Pekin’den gelen Parklar ve Ormancılık Müdürlüğü görevlileri Mimar Sinan ve Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı’nda at çiftliğini ve seyir kulelerini gezerek, Kent Ormanının çok fonksiyonlu yapısını oldukça beğendiklerini söyledi.   Çin’in başkenti Pekin’den Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın konuğu olarak Sultangazi’ye gelen heyet, Kent Ormanı’nda incelemelerde bulundu. Pekin Parklar ve Ormancılık Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Shi Guisheng ve beraberindeki heyete Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı ve Mimar Sinan Kent Ormanları gezdirildi.  Sultangazi Belediyesi’nin konuğu olan Çinli heyet, at binicilik çiftliğinde atlarla birlikte vakit geçirdi.  Alibey Barajı’nın manzarasına ve Kent Ormanlarına hayran kaldıklarını belirten Çinli heyet, Sultangazi Kent Ormanlarının ülkelerindeki çalışmalar için örnek oluşturacağını söyledi. 
Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın konuğu olarak Sultangazi’ye gelen Çinli heyet Sultangazi Kent Ormanlarına hayran kaldı.
  Çin’in başkenti Pekin’den gelen Parklar ve Ormancılık Müdürlüğü görevlileri Mimar Sinan ve Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı’nda at çiftliğini ve seyir kulelerini gezerek, Kent Ormanının çok fonksiyonlu yapısını oldukça beğendiklerini söyledi.
 
Çin’in başkenti Pekin’den Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın konuğu olarak Sultangazi’ye gelen heyet, Kent Ormanı’nda incelemelerde bulundu.

Pekin Parklar ve Ormancılık Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Shi Guisheng ve beraberindeki heyete Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı ve Mimar Sinan Kent Ormanları gezdirildi.

 Sultangazi Belediyesi’nin konuğu olan Çinli heyet, at binicilik çiftliğinde atlarla birlikte vakit geçirdi.

 Alibey Barajı’nın manzarasına ve Kent Ormanlarına hayran kaldıklarını belirten Çinli heyet, Sultangazi Kent Ormanlarının ülkelerindeki çalışmalar için örnek oluşturacağını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.