banner171

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, Ümraniye’de SKM açtı.

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, Ümraniye’de SKM açtı. Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, , teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, Ümraniye’de SKM açtı.

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, Ümraniye’de SKM açtı.

Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,Ümraniye Belediye Başkanı  Hasan Can, , teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SKM’LERİMİZ YAŞAYAN VE ADETA NEFES ALIP VEREN YERLER OLACAK

Aziz Babuşçu Ümraniye’deki açılışta yaptığı konuşmada, Seçim Koordinasyon Merkezlerinin yaşayan ve adeta nefes alıp veren yerler olduğunu vurgulayarak, “SKM’lerimiz, Türkiye için çok önemli olan 2011 seçimlerinde, milletimizle buluşacağımız, onlarla kucaklaşacağımız yerler olacak.”dedi.

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar geçirecekleri en önemli seçime gittiklerini belirten Aziz Babuşçu, “Bu seçimin sonuçları hem ülkemizin, hem de bölgemizin kaderini belirleyecek. Seçim döneminde halkımızla temas kurarken anlatacağımız birçok şey var. Ulaşım, sağlık, eğitim, altyapı konularında bu ülkeye büyük hizmetlerde bulunduk. Boynumuzu öne eğdirecek hiçbir şey yapmadık. Milletimize çalım atmadık. Söylediklerimizi yaptık, yapamayacaklarımızı da söylemedik.”diye konuştu.

DEMOKRASİYİ VE BARIŞI EGEMEN KILMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

2011 seçimlerinin Türkiye’nin kader seçimi olduğuna dikkat çeken Aziz Babuşçu, bu seçimin Türkiye’de demokrasi adına verilen mücadelenin finali niteliğinde olduğunu vurguladı. “Karşımızda bulunanlar, ortaya somut bir proje koyamadıklarından yine ortamı germeye, bloklaştırmaya çalışıyorlar. Bizim anlayışımızda bu yok. Demokrasiyi ve barışı egemen kılmak için çalışacağız.” diyen Aziz Babuşçu, SKM ve diğer platformlarda daha fazla adalet, daha fazla hukuk, daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Barış ve kardeşlik içinde, yaptığımız işleri anlatacağız. Büyük hayallerimizi somut projelerle milletimizle paylaşacağız.”dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153