banner171

GOP'ta Belediye Halka Şeffaf Hizmet

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘2010 Yılı Belediye Hizmetleri Değerlendirme Toplantıları’nın ikincisi dün yapıldı. Belediye Başkan yardımcılarının da tam kadro katıldığı toplantıda vatandaşlara belediye harcamalarının kalem kalem dökümü sunulurken, son bir yıl içinde yapılanlar ve yeni projeler konusunda bilgilendirildiler

GOP'ta Belediye Halka Şeffaf Hizmet

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘2010 Yılı Belediye Hizmetleri Değerlendirme Toplantıları’nın ikincisi dün yapıldı. Belediye Başkan yardımcılarının da tam kadro katıldığı toplantıda vatandaşlara belediye harcamalarının kalem kalem dökümü sunulurken, son bir yıl içinde yapılanlar ve yeni projeler konusunda bilgilendirildiler. 


 

BELEDİYEDEN VATANDAŞA ‘’ŞEFFAF’’ HİZMET SUNUMU…

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin bölünmeden sonra üstlendiği 46 trilyon liralık piyasa borcunu 2 yıl gibi rekor bir sürede temizlediğine dikkat çekerek, “Artık Gaziosmanpaşa’da yepyeni yatırımlar devreye girerken, değişim tüm hızıyla sürecek’’ dedi.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘2010 Yılı Belediye Hizmetleri Değerlendirme Toplantıları’nın ikincisi Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi, Konferans Salonu’nda gerçekleşti.. Toplantıda Hürriyet, Kazım Karabekir, B.H.Paşa, Karadeniz, Karayolları, Yeni Mahalle ve Mevlana Mahallelerine yapılan hizmetler masaya yatırıldı. Toplantıda başta yıllık bütçe kalemleri olmak üzere yapılan bir yıllık çalışmanın tüm detayları istatistikler eşliğinde masaya yatırıldı. Belediyenin şeffaf hizmet anlayışının en somut örneğini sergilediği toplantıda vatandaşların tüm soruları başta başkan Dr.Erhan Erol olmak üzere başkan yardımcıları ve bölüm müdürleri tarafından tek tek yanıtlandı. Belediye Başkan Yardımcıları ve Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş’in de katıldığı  toplantının ilk bölümünde başkan yardımcıları Av. Arif Parlakkılıç, Dr. Yılmaz Özkan, Suat Alkan ve Özkan Eker bir sunum yaparak söz konusu mahallelere yapılan yatırımlar ve kendilerine bağlı müdürlüklerin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dr. Erhan Erol ,Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin bölünmeden sonra 46 trilyon lira gibi önemli bir piyasa borcunu üstlenmesi nedeniyle elde kalan bütçenin en düşük maliyetlerle en iyisini yapmak üzere planlandığını vurgulayarak şunları söyledi; “Bütçesi 100 trilyon lira olan belediyemiz yılda 23 trilyon lira olmak üzere 46 trilyon lirayı iki yıl içinde ödeyerek borçsuz bir belediyeye dönüşmüştür. Bu sürede rutin belediyecilik hizmetleri başarıyla hiç aksatılmadan yürütülmüş, yepyeni projelerde düşük maliyetlerle en iyisi yapılmak üzere planlanmıştır. Artık borçsuz bir Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak 7 yıldan bu yana ilçede yaşanan  büyük değişimi aynı hızla  devam ettireceğiz. Yapılan çalışmaları kısa bir süre içinde tüm Gaziosmanpaşalılar gözlemleyecektir.’’

Dr. Erhan Erol hizmetleri yerine getirirken en büyük desteği başta ilçe teşkilatı olmak üzere Gaziosmanpaşalılardan aldıklarını belirterek, ilçenin eğitimden sağlığa kadar her alanda gösterdiği ilerlemenin kaliteli bir yaşam olarak ilçemize geri döneceğini söyledi.  Erol, ilçede yakın gelecekte hayata geçirilecek projeler hakkında Türkiye gibi Gaziosmanpaşa ilçesinin de artık stratejilerini 2023 yılına göre planladığını belirterek şunları söyledi; 2023 Türkiye ve Gaziosmanpaşa için önemli bir dönüm noktasıdır. Yeni yol haritamızı 2023 yılına yakışır bir Gaziosmanpaşa ilçesini oluşturmak olarak saptadık. Özellikle yeni hayata geçireceğimiz 12 büyük proje ile ilçeyi yaşam kalitesi olarak çok önemli derecelere taşıyacağız. Yeni yatırımlar ilçemizin ekonomik hayatını da geliştirirken, istihdam anlamında da katkılar sağlayacaktır”                         


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153