banner171

Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor Festivali Yoğun İlgiyle Başladı

Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor Festivali Yoğun İlgiyle Başladı

Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor Festivali Yoğun İlgiyle Başladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesinin bu yıl 5'incisini düzenlediği Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor Festivali, renkli anlara sahne oldu. Coşku dolu festivalin ilk gününde gençler doyasıya eğlendi.

Gaziosmanpaşa Belediye bahçesinde düzenlenen etkinlikte gençler; spor turnuvalarından sanal gerçeklik deneyimlerine, yarış simülatörlerinden interaktif oyunlara birçok eğlenceli etkinlikle buluştu. Festivaldeki spor ve oyun alanlarını gezen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, gençlerle çeşitli oyunlar oynadı, 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu. 

“19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Şenliğin 3 gün boyunca devam edeceğini söyleyen Başkan Usta, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı kutlu olsun. Bu vesileyle bugün Gaziosmanpaşa'da şenlik var. Tabii Türkiye'de TEKNOFEST var, Gaziosmanpaşa'da GOPTAFEST var. Burada teknolojide, bilimde, kültürde, sanatta, sporda çocuklarımıza etkinlikler yaparak yarıştırıyoruz. 3 gün boyunca bu şenlik devam edecek. Yine konserlerimiz olacak. Yerel sanatçılarımız var, etkinliklerimiz olacak. 3 gün sonunda da inşallah ödüllerimiz olacak. Bütün Gaziosmanpaşa halkını, gençlerimizi buraya davet ediyoruz” dedi.

Festival alanına yerli ve milli otomobil TOGG'la gelen Usta, TOGG’a büyük ilgi olduğunu söyleyerek, “Özellikle TOGG'la birlikte resim çektirmek için yoğun bir ilgi var. Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olunca insanların ilgisi de doğal. Buradaki etkinlikte velilerimiz de aramızda. Çocukları etkinlik yaparken velilerimiz de TOGG'la ilgileniyorlar. Biz onlarla beraber aslında motivasyon yakalıyoruz, moral buluyoruz” şeklinde konuştu.

FESTİVAL 21 MAYIS’A KADAR BELEDİYE BAHÇESİNDE DEVAM EDECEK

21 Mayıs Pazar günü saat 21.00’a kadar sürecek olan festivalde gençler; okçuluk, basketbol, karate, tekvando, muay thai, geleneksel sporlar, PS5 turnuvaları, bisiklet akrobasi şovu, jonglör gösterileri, sanal gerçeklik deneyimleri, Formula 1 ve Moto GP yarış simülatörleri, kitap fuarı ve el sanatları sergisiyle şölen havasında bir bayram geçirme imkanı bulacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153