banner171

Gaziosmanpaşa’dan Deprem Bölgesine Yardım Eli

Gaziosmanpaşa’dan Deprem Bölgesine Yardım Eli

Gaziosmanpaşa’dan Deprem Bölgesine Yardım Eli

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından deprem sabahının ilk saatlerinde yapılan yardım çağrısı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Akın akın yardıma koşan Gaziosmanpaşalılar, battaniyeden kışlık kıyafete, hijyen ürünlerinden ısıtıcıya birçok temel ihtiyaç malzemesini depremzedelere ulaştırmak üzere teslim noktalarına getiriyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından bölgeye hızla ekip ve araç desteği gönderen Gaziosmanpaşa Belediyesi diğer yandan depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine malzeme yardımı kampanyası başlatıldı. İlçede toplanan yardımlar, AFAD koordinesinde deprem bölgesine ulaştırılacak.

DEPOLAR YARDIM MALZEMELERİYLE DOLDU, TAŞTI

Gaziosmanpaşalı vatandaşlar belediye ekipleri ile dayanışma halinde yardım seferberliğine ortak oldu. Yardım toplama noktaları olan Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile mahalle muhtarlıklarına akın eden ilçe halkı, el feneri, uyku tulumu, battaniye, ısıtıcı, çadır, hijyenik ürünler, kışlık kıyafet, mont, bot ve bebek bezi gibi yardımlarını belediye görevlilerine teslim etti. Yardım toplama depolarının ihtiyaç malzemeleriyle tıklım tıklım dolması üzerine Gaziosmanpaşa Belediyesi, Halit Kıvanç Şehir Stadyumu’nu ve Süleyman Şah Anadolu Lisesi Spor Salonu da yardım toplama deposu olarak açarak, vatandaşları bu noktalara yönlendirdi.

“DUA VE DESTEKLERLE TÜM VATANDAŞLARIMIZLA TEK YÜREK OLDUK”

Duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Ülkemizde meydana gelen deprem dolayısıyla ilçemizde başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu yardımları tüm ekiplerimizle birlikte organize edip, tırlarla afet merkezlerine ulaştırmaya çalışıyoruz. İnşallah bu yardımlarla, birçok depremzedenin yarası sarılmış olur. Dua ve desteklerle tüm vatandaşlarımızla tek yürek olduk. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Deprem bölgesine nakdi yardım veya malzeme yardımı ulaştırmak isteyen vatandaşlar, hesap numaraları hakkında bilgi almak veya malzeme toplama alanlarının adreslerini öğrenmek için belediyenin 444 0 467 numaralı çağrı merkezini arayabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153