banner171

Gaziosmanpaşalı Lise Öğrencilerinin TOGG Heyecanı

Gaziosmanpaşalı Lise Öğrencilerinin TOGG Heyecanı

Gaziosmanpaşalı Lise Öğrencilerinin TOGG Heyecanı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kardelen Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Okula yerli ve milli araç TOGG ile gelen Usta, lise öğrencilerine otomobili tanıttı, öğrencilerin araca ilgisi yoğun oldu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ‘'Mezuniyet Hatırası Albümü ve Eğitim Desteği'' projesi kapsamında ilçedeki 3 bin 901 lise son sınıf öğrencisine 700'er TL nakdi desteğin yanında ömür boyu saklayacakları mezuniyet hatırası fotoğraf albümü armağan ediyor. Proje kapsamında ilçedeki lise son sınıf öğrencileriyle bir araya gelmeyi sürdüren Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kardelen Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'ne, belediyenin hizmete aldığı TOGG marka arabayla geldi. Öğrenciler yerli ve milli araca yoğun ilgi gösterdi, çok sayıda fotoğraf çektirdi.

‘'ÇOCUKLAR ARACIMIZA BÜYÜK İLGİ VE ALAKA GÖSTERİNCE BİZ DE GURURLANDIK''

Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Biz her şeyden önce GOP'luyuz ama bugün TOGG'luyuz. Her gün biz bir okula, lise son sınıf öğrencilerimizle ilgili etkinlik yapmaya gidiyoruz. Bu kapsamda hem onlarla hasbihal ediyoruz hem de onlara ufak bir yardımımız oluyor. TOGG aracımızı da dün alınca okula da TOGG ile gelmek istedik. Çocuklar aracımıza büyük ilgi ve alaka gösterince biz de gururlandık. Bu ürünü ülkemize kazandıranlara ne kadar teşekkür etsek az. Gençlerimiz sevgi seliyle arabayı adeta kuşattılar. Tabii yerli ve milli olması çok daha önemli, gençlerimiz bunu da önemsiyor ve desteklerini sürdürüyorlar. Biz lise öğrencilerimizi Saraybosna'da üniversite etkinliklerimizde yurtdışı ile buluşturuyoruz, onlara dil eğitiminde destek oluyoruz. Onları Balkan kültürüyle buluşturmaya çalışıyoruz ve inşallah yazın da Bosna Hersek'e göndereceğiz'' dedi.

‘'BU ARACI GÖRMEK HAYALİMDİ''

TOGG marka araca hayranlığını dile getiren lise öğrencisi Mustafa Nayır, ‘'Lise son sınıf öğrencisi olarak yerli ve milli aracımızı okulumuzda görmek bize mutluluk ve onur verdi. Bu aracı görmek hayalimdi, başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca son sınıf öğrencilerini sevindirmek için burs verdi, onun için de teşekkür ediyoruz'' diye konuştu. Öte yandan Başkan Usta gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153