banner171

23 Nisan coşkusu “GOP Çocuk Şenliği”nde yaşandı

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin 91’inci yılı kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği ve iki gün sürecek olan “Çocuk Şenliği”nin ilk gününde büyük bir coşku yaşandı. Şenlik alanını hınca hınç dolduran çocuklar en büyük bayramlarını neşe ve mutluluk içinde kutladılar.

23 Nisan coşkusu  “GOP Çocuk Şenliği”nde yaşandı

Bayram nedeniyle 23 Nisan İlköğretim Okulu’ndan 5 öğrenci Başkan Erol’u makamında ziyaret etti. Daha sonra öğrencilerle birlikte 23 Nisan İlköğretim Okulu’na geçen Dr. Erhan Erol burada, hem kendisinin hem de belediye başkan yardımcıları Dr. Yılmaz Özkan ve Ahmet Berber’in katkılarıyla yapılan akıllı sınıfların açılışını yaptı. Bu arada Gaziosmanpaşa’nın kardeş kenti Madagaskar’ın Türkiye’de okuyan öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Dr. Erhan Erol’u ziyaret ettiler ve birlikte yemek yediler.  

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin 91’inci yılı kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği iki gün sürecek olan şenlik büyük bir coşku içinde başladı. Renkli oyun pakları, balonlar ve Türk Bayraklarıyla rengarenk bir alana dönüşen şenlik alanı çocuklar tarafından hınca hınç dolduruldu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Başkanı Avukat  İsmail Ergüneş’in katıldığı Çocuk Şenliği’nin açış konuşmasını yapan Dr. Erhan Erol, 23 Nisan tarihinin Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı ulusumuzun babadan oğula geçen saltanat yönetimini ortadan kaldırarak halkın kendisini, seçtiği temsilcileri aracılığı ile yönetmeye başladığı günün adı olduğunu belirterek, “Çocuk ve gençlerimizden beklentimiz, bölünmez bütünlüğümüzü koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerlemektir. Çocuklarımızın yarının gençleri ve büyükleri olarak, ulusumuzun güven ve desteği ile demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi daha yükseklere taşıyarak bu uğurda her zaman başarılı olacaklarına yürekten inanıyoruz. Bu vesileyle çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.  

Şenlik nedeniyle Belediye Bahçesi ve GOPARK üstü bir şov merkezine dönüştürülürken ilk gün yapılan gösterilerde illüzyon, çeşitli yarışmalar, müzikli palyaço şov, çocuk tiyatrosu, sahne gösterileri, şişme parkurlar, jonglör ve aşuk-maşuk gösterileri yer aldı. Binlerce balon ve Türk Bayraklarının dağıtıldığı şenlik yarın da akrobat, Karagöz -Hacivat gösterilerinin yanı sıra çocuk tiyatrosu, Nasrettin Hoca ve sihirbaz gösterilerinin de yer alacağı gösterilerle sona erecek.

PROGRAM

24 Nisan 2011, Pazar   Jonglör Gösterisi, Yarışmalar, Şişme Maskot Dans Gösterisi, Palyaço Şov, Aşuk-Maşuk Gösterisi, Akrobat Gösterisi, Karagöz Hacivat Gösterisi, Sahne Gösterisi, Şişme Parkurlar ve Balon Dağıtımı, Çocuk Tiyatrosu, Nasrettin Hoca ve Sihirbaz Gösterisi.

Saat : 13.00 – 19.00 arası      

Yer  : Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi ve GOPARK Tesisleri üzeri ( Belediye yanı )                               


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153