Erdoğan'dan Arapça tweet

Güncel 03.03.2015 - 22:51, Güncelleme: 03.03.2015 - 22:51 3727+ kez okundu.
 

Erdoğan'dan Arapça tweet

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından Arapça tweet attı.
 Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti sonrası, Arapça tweet attı. Erdoğan, Kral Selman bin Abdülaziz'e attığı tweette 'Şahsım ve milletim adına Kral Selman'a teşekkür ederim' ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki günlük Suudi Arabistan ziyaretinin ardından Arapça tweet attı. Erdoğan, Kral Selman'a attığı twette, "Suudi Arabistan halkına ve Kral Selman bin Abdülaziz'e şahsım ve milletim adına, gösterdikleri misafirperverlik ve sıcak karşılama için teşekkür ederim" ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından Arapça tweet attı.
 Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti sonrası, Arapça tweet attı. Erdoğan, Kral Selman bin Abdülaziz'e attığı tweette 'Şahsım ve milletim adına Kral Selman'a teşekkür ederim' ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki günlük Suudi Arabistan ziyaretinin ardından Arapça tweet attı. Erdoğan, Kral Selman'a attığı twette, "Suudi Arabistan halkına ve Kral Selman bin Abdülaziz'e şahsım ve milletim adına, gösterdikleri misafirperverlik ve sıcak karşılama için teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.