İstanbul'da domuz gribi şüphesi

İstanbul 06.01.2016 - 00:06, Güncelleme: 06.01.2016 - 00:06 2471+ kez okundu.
 

İstanbul'da domuz gribi şüphesi

İstanbul'da bir kişi domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
 Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne yüksek ateş şikayetiyle getirilen bir kişi, doktorların H1N1 virüsü şüphesi üzerine tedavi altına alındı. Hastanenin acil servisini boşaltan görevliler, buradaki hasta ve refakatçilerine maske dağıttı. Hastaya uygulanan testler sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmaması üzerine, acil servise yeniden hasta kabul edilmeye başlandı. Hastanın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
İstanbul'da bir kişi domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
 Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne yüksek ateş şikayetiyle getirilen bir kişi, doktorların H1N1 virüsü şüphesi üzerine tedavi altına alındı.
Hastanenin acil servisini boşaltan görevliler, buradaki hasta ve refakatçilerine maske dağıttı.

Hastaya uygulanan testler sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmaması üzerine, acil servise yeniden hasta kabul edilmeye başlandı.

Hastanın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.