Süper Kupa'nın hakemi belli oldu!

Spor 30.07.2013 - 18:18, Güncelleme: 30.07.2013 - 18:18 1677+ kez okundu.
 

Süper Kupa'nın hakemi belli oldu!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
 11 Ağustos Pazar günü oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçın hakemi Cüneyt Çakır oldu. TFF'den hakem atamasıyla ilgili açıklamanın kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon yine Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçını sarı kırmızılı ekip kazanarak kupayı müzesine götürmüştü. Ancak maça Engin Baytar ile hakem Cüneyt Çakır arasında yaşanan olaylar damga vurmuştu. Engin Baytar, Çakır'a yaptığı hareketin ardından 11 maç cezaya çarptırılmıştı.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
 11 Ağustos Pazar günü oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçın hakemi Cüneyt Çakır oldu. TFF'den hakem atamasıyla ilgili açıklamanın kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor.
Geçtiğimiz sezon yine Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçını sarı kırmızılı ekip kazanarak kupayı müzesine götürmüştü. Ancak maça Engin Baytar ile hakem Cüneyt Çakır arasında yaşanan olaylar damga vurmuştu. Engin Baytar, Çakır'a yaptığı hareketin ardından 11 maç cezaya çarptırılmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.