gphaber
2013-09-01 12:01:27

Gaziosmanpaşa hazır.

01 Eylül 2013, 12:01

FOTO GALERİ;

Ak parti Genel başkan yardımcısı Süleyman Soylunun Gaziosmanpaşa programı var denilince ben başımıza geleceği bildiğimden hazırlıklı olarak programa gittim. Birincisi oldukça rahat bir ayakkabı giymelisiniz, ikincisi diğer tüm programlarınızı iptal etmelisiniz. Beklediğim gibi oldu, tam programlandığı gibi saat 10.00’da başlayan program akşam saat 8 gibi bitti.(Bitti derken Gaziosmanpaşa’nın programı bitti, Süleyman başkan oradan başakşehir belediyesinin bir organizasyonuna katıldı ve akabinde gece saat 10.00 gibi Yalova’ya doğru yola çıkıldı.)

Sabah Marangozlar odası, Taksiciler odası, Dernek başkanları, muhtarlar gibi Gaziosmanpaşa’nın STK’larıyla yapılan toplantıda Süleyman başkan oldukça etkileyici bir durum değerlendirmesi yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren konuşması sadece Alkışlarla kesildi.

Süleyman Başkan’ında katılımıyla gerçekleşen esnaf ziyareti Gaziosmanpaşa Merkezinden Küçükköy’e kadar devam etti. Sağlı Sollu caddedeki tüm esnaflar ziyaret edildi ve sorunları dinlendi. Bu ziyaret esnasında Erhan Başkanı da takip eden birisi olarak, Belediye başkanının Esnafla samimi diyaloglarına şahit oldum. Esnafın Erhan Başkan’dan birkaç küçük talep haricinde oldukça memnun olduğunu gözlemledim. Belediye başkanları açısında en zor çalışmanın malum sebeplerden dolayı esnaf ziyareti olduğu göz önüne alınırsa bence bugünkü ziyaret Erhan Başkan için oldukça başarılı geçti diyebilirim.

Küçükköy’de Gaziosmanpaşa belediyesince yaptırılan Dönüşüm mutfağında ilçemiz hanımlarının lezzetli ikramlarından sonra programımızın üçüncü etabı olan STK nokta ziyaretlerine geçtik. Ak parti açısından önemli üç mahallede STK ziyaretleri gerçekleştirildi. Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde Sevgi Derneği ziyaretinde, Gençlerin manevi olarak yetiştirilmesini amaçlayan derneğin yöneticilerinden dernek hakkında bilgi alındı.

Kazım Karabekir Mahallesi Malatya Pötürgeliler dernek ziyaretinde ise kuruluşundan beri Ak Parti’ye verilen destekten dolayı pötürgelilere teşekkür edildi.

Üçüncü adresimiz olan Yeni mahalle Siirtliler derneğinde ise etkileyici bir kalabalık bizi karşıladı. Güzel bir hasbihalin ardından toplantımıza katılan başakşehir belediye başkanı Mevlüt Uysal ile birlikte Başakşehir belediyesinin programına katılmak üzere yola çıktık.

 

Yolda program hakkında değerlendirmesini sorduğumda Süleyman Başkan “Gaziosmanpaşa’yı oldukça iyi ve diri buldum.” Diyerek programdan memnuniyetini dile getirdi.

Ak parti Gaziosmanpaşa’da yüzde 60 oy alacak dediğimde bazı dostlarım bu rakamı oldukça iddialı bulduklarını söylemişlerdi, ben dünkü saha çalışması akabinde iddiamı yineliyorum. Hodri meydan!

Yorumlar (1)

MEHMET AKŞİT 11 Yıl Önce

ak parti gaziosmanpaşa ilçe teşkilatinin güzel bir çalişmasi,başta ilçe başkanimiz av.ismail ergüneş olmak üzere emeği geçen herkesten allah razi olsun.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.