gphaber
2014-04-03 11:42:48

Teşekkürler Gaziosmanpaşa..

03 Nisan 2014, 11:42

Gaziosmanpaşa kararını verdi ve 5 yıl daha Ak partiyle yola devam dedi.Ak parti oyunu yaklaşık 8 puan arttırarak seçimlerden mutlak galip olarak ayrılmasını bildi. bu sonuç bir çok Gaziosmanpaşalı için sürpriz olduğu düşünülse de bizim açımızdan beklenilen bir netice oldu.Hatırlarsanız son yazımızda tarihe not düşmek için "söz uçar,yazı kalır " başlıklı yazımda , Ak partinin 30 mart seçimlerinde % 50 nin üzerinde oy alacağını iddia etmiştim.
bu iddiam mesnetsiz değildi tabii ki , bu süre zarfında bölgede yapılan iki anketin sonuçları da Ak partinin % 50 ile 52 bandında bir sonuç alacağını söylemekteydi. 30 Mart seçimleri bu anket sonuçlarını tam olarak teyit etmektedir.
Yine bu anketlerde CHP nin oyunun ise % 22-24 bandında olacağını öngören anket firmaları ise yaklaşık 1 puanlık bir sapma yaşadılar  (maalesef anketlerin yapıldığı Aralık olan 1-20 Mart arası Abi'lerden henüz talimat gelmediği için olsa gerek cemaatin oylarının CHP 'ye gideceğini öngöremediler herhalde anket firmaları).

Söz konusu anketlere göre diğer partilerin % 10 luk bölge barajını aşamayacakları net olarak görüldüğünden bizim açımızdan bir risk oluşturmamaktaydılar. (bu düşüncelerimi paylaştığım yazıma gelen hakaret dolu onlarca yorumu yazan "siyasi bağnazlıkları gerçekleri görmelerini engelleyen kişileri" ve "sözde kanaat önderlerini " ise şahsıma yaptıkları onlarca hakaret için , kötü söz sahibine aittir diyerek Allah'a havale ediyorum.)

Anketlerden söz açılmışken , Ak parti olarak Türkiyenin önde gelen firmalarıyla çalışmamız sebebiyle somut gerçekleri görebilme şansımız olabiliyor.Bu verilere itiraz eden arkadaşlarımızın Anket diye önümüze koydukları verilerin hiçbir geçerliliği olmadığını,Ben-Sen-O ve Bizim oğlan arasında yapılan sübjektif değerlendirmelerin ve temennilerin asla Anket olmadığını seçim sonuçları ortaya koymaktadır.
Anketler sonucunda ulaşılan bilgiler ışığında SKM başkanlığınca geliştirilen programlarla , oldukça güçlü , çalışkan ve fedakar teşkilat mensuplarımıza beraber emin adımlarla 30 Mart zaferimize doğru ilerledik.

Son düzlükteki milyonlarca teşkilat mensubumuzun katılımıyla gerçekleştirilen muhteşem Yenikapı mitingi her zamanki Adrenalin etkisini göstererek teşkilatımızı sıkılı bir yumruk gibi seçim gününe hazırladı.

Ak parti gaziosmanpaşa seçim kampanyasında toplamda 1.800.000 kişiye ulaşmış ,ortalama bir kişiyle 3 defa irtibata geçmek anlamına gelen bu aktiviteler kapsamında İstanbulda bir rekor kırılarak toplam 12.000 ev sohbeti gerçekleştirilerek , halkla birebir irtibat sağlanmıştır
.Bu sürecin görünmez kahramanları olan Kadın kollarımız ve Gençlik kollarımıza hasseten teşekkürü bir borç biliyorum.Ak parti gaziosmanpaşa hiçbir zaman dedikodu siyasetine prim vermemiş ve bilimsel metodlara uygun ,gerçekçi bir kampanya yürüterek hedefine ulaşmayı bilmiştir.
Bu kampanyanın başından beri ,yaklaşık iki aylık bir süre boyunca yağmur-çamur dinlemeden geceli gündüzlü çalışarak bizi yalnız bırakmayan teşkilat üyelerimize ve dostlarımıza ; özellikle de seçim günü sabahın dördünde başladıkları görevlerinin başında 24 saatten fazla gözlerini kırpmadan sandıklara sahip çıkan tüm teşkilat mensuplarına ,sandık görevlisi ve Sandık müşahidi kardeşlerime partim ve şahsım adıma teşekkür ediyorum.

Yorumlar (1)

Osman SEL 10 Yıl Önce

kesi̇nli̇kle teşki̇latin hakkini ki̇mse ödeyemez.herkes fazlasiyla özveri̇de bulundu fakat düşüncem odurki̇ bu teşekkür yazinizda av.ismai̇l ergüneşide belirtmeniz gerekirdi.gecesini gündüzüne katan bir başkandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.