gphaber
2014-03-19 12:08:08

Söz Uçar Yazı Kalır...!

19 Mart 2014, 12:08

 Bizim haber sitesinde benimde içeriğini bildiğim bir anketin sonuçları yayınlandı ya, habere gelen yorumların okumaya bile hicab etmiş bizim editörler . Yaklaşık 20 civarı yorum gelmiş habere ancak bazıları hakaret içerdiği için yayınlayamadık.Bazı dostları üzeceğiz ama gerçekten Söz konusu anket yapıldı ve Gaziosmanpaşa ölçeğinde yaklaşık 4.000 tane denekle gerçekleştirilen anketin doğruluk oranını anket firması % 98 olarak kabul ediyor.

Anketi sonuçlarını görmeme rağmen , detaylı olarak sizinle paylaşamayacağım.Anketin içinde mahallelerin bile oy oranları mevcut ve hedeflenen % 62'lik referandum oranını geçmek için ortak akılla stratejiler üretiliyor hedef kitleler üzerinde.Ö
nümüzdeki 2 haftalık süre içerisinde bu stratejileri söylemlerimizde ve eylemlerimizde göreceksiniz.
Her zaman söylediğim gibi Ak partinin Gaziosmanpaşa'da seçimi almak gibi bir sorunu asla olmadı.Tekrar etmem gerekirse benim iddiam bu seçimde Ak parti 2009 seçimlerine aldığı % 44 olan oyunu % 20 civarı arttırarak % 50'nin üzerinde oy alacağı idi.Söz uçar yazı kalır ,eski yazılarımda bu iddiamı görebilirsiniz.
Bazı dostlarımızda girdiğimiz iddiadaki rakam olan % 50'lik oranı rahatlıkla aştığını gördüğümüz Ak partinin yeni hedefi %55-60 aralığı olacak.Tüm çalışmalarımız ve stratejilerimiz bu bandın da üzerinde bir Oy alarak Başbakanımıza çok net bir destek göndermek olacaktır.
Yaklaşık 50 gündür sahadayız.Halkımızın teveccühü başbakanımızın yanında ve bu destek artarak devam ediyor.istanbulda Kadir Başkan'ın açık farkla önde olmasıyla beraber son darbe 23 marttaki yenikapı mitinginde milyonluk buluşma ile gerçekleştirilecek.

Bakın söz uçar yazı kalır Gaziosmanpaşa'da ilk beşte olan partilerin oy oranlarını aşağıda yazıyorum.Bu iddiamın doğruluğunu Seçim günü hepimiz beraber göreceğiz.

Ak parti % 55-60
CHP % 22-25
HDP % 7-8,5
MHP % 6- 7,5
SP % 5-6


Benim iddiam yukarıdaki beş partinin oy oranları verilen Aralık'ta olacaktır şeklindedir.Bu rakkamları yüksek bulan tüm dostlarla da her zaman iddiaya da girerim.Seçim yasaklarından önceki son yazım bu ,seçime kadar yazamayacağım çalışmalardan dolayı bu sebeple İlçemizdeki tüm partilere Kazasız belasız bir seçim çalışması diliyorum.





Yorumlar (8)

Ha ha 10 Yıl Önce

bu sonucları rüyandamı gördün

Vay be 10 Yıl Önce

ak partide haden %65 hashaşilere inat millet oyunun farkında

Bilal ay 10 Yıl Önce

gaziosmanpaşa bilal ayı seçmiştir.

Hasan Tahsin Usta 10 Yıl Önce

birinci biziz

söz uçar yazı kalır.. 10 Yıl Önce

bende bir haşhaşin olarak diyorum ki kafan mı güzel....

CENGİZ AKYOL 10 Yıl Önce

sevgi̇li̇ arkadaşim önceli̇kle seçi̇mlerde başarilar di̇leri̇m fakat yanilacaksin evet akp kazanacak seçi̇mi̇ gopta fakat yüzde 40 geçemez bu yorumda burda baki̇ kalir

CELAL ÖZMAN 10 Yıl Önce

seni̇nki̇ temenni̇ di̇yeceği̇m olmayacak sen bu anketi̇ akp i̇lçe bi̇nasinda hazirlamişsin belli̇ sokaktaki̇ vatandaş gazi̇osmanpaşayi ki̇me emanet edeceği̇ni̇ si̇zden i̇yi̇ bi̇li̇yor seni̇n başkan adayin çikmiş gazi̇osmanpaşanin derdi̇ni̇ di̇nli̇yoruz di̇yor sen yüzde 65 oy di̇yorsun gazi̇osmanpaşanin derdi̇ yeter başka derde gerek yok si̇zi̇n biraktiğiniz enkazi ancak bilal ay temizler

ARNAVUT34 10 Yıl Önce

gaziosmanpaşa da oylari bölmeyelim ve lütfen saadet ve bilal ay da birleşelim... yayinlarsaniz sevinirim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.